Giriş Kayıt
Simon Farmer

Simon Farmer


Sesler

Simon Farmer, sesler.

The Enfield Haunting (2015), Doctor Thorne (2016), Fearless (2017), The Game (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 7.6 2,867
2017 Gerilim Sesler 5.3 502
2016 Suç Sesler 7.3 3,096
2015 Dram Sesler 4.3 386
2015 Dram Sesler 7.6 10,360
2015 Gizem Sesler 7.2 3,641
2014 Dram Sesler 7.8 2,662
2013 Belgesel Sesler 7.3 1,541
2012 Belgesel Sesler 8.0 12,540
2012 Belgesel Sesler 8.6 259
2012 Kısa Metraj Sesler 7.2 515
2012 Dram Sesler 6.3 558

Aşkın İkinci Perdesi
2011 Dram Sesler 5.7 879
2010 Dram Sesler 7.6 1,653
2009 Sesler 7.6 689
2009 Dram Sesler 6.6 817

İnsan'ın İnanılmaz Yolculuğu
2009 Belgesel Sesler 8.3 771
2008 Belgesel Sesler 7.8 207
2008 Belgesel Sesler 7.1 144
2007 Aksiyon Sesler 7.3 12,523
2005 Dram Sesler 7.2 115
2005 Belgesel Sesler 8.1 1,693
2004 Belgesel Sesler 7.8 929
2004 Belgesel Sesler 8.2 427

Pompeii Son Gün
2003 Dram Sesler 7.2 874
2001 Kısa Metraj Sesler 6.7 267
1964 Belgesel Sesler 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019