Giriş Kayıt
Scott Mann

Scott Mann


Yapımcı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Scott Mann, yapımcı, yönetmen, yönetmen asistanı.

Turnuva (2009), Soygun (2015), Fall (2022), Final Score (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.4 20,367
2021 Aksiyon Yapımcı 4.6 348
2018 Aksiyon Yönetmen 5.8 14,073
2018 Suç Yapımcı 5.1 8,832
2017 Aksiyon 5.1 1,287

Özel Kargo
2016 Aksiyon Yapımcı 4.6 9,882

Soygun
2015 Aksiyon Yönetmen 6.1 32,417
2013 Aksiyon Yapımcı    
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.1 33,324

Turnuva
2009 Aksiyon Yönetmen 6.0 36,182

Kurtuluş
2009 Korku Yönetmen Asistanı 5.0 2,205
1999 Dram Çeşitli 6.9 63
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024