Giriş Kayıt
Kevin Woods

Kevin Woods (42)


Oyuncu

Kevin Woods, 30 Aralık 1976 Lexington, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

Buy Sell Kill: A Flea Market Story (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1976
Doğum Yeri: Lexington, Tennessee, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 36 Dram Oyuncu 4.0 223
2011 35 Komedi 5.7 1,105
2010 34 Dram 2.9 245

İkili Oyun
2008 32 Komedi Oyuncu 6.0 29,669

Ölüm Emri
2007 31 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,732

Radyo
2003 27 Dram Oyuncu 6.9 35,762
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019