Giriş Kayıt
Natalie Fokes

Natalie Fokes


Natalie Fokes,

The Girl in the Photographs (2015), The Circle (2002), (2003) Hesaplaşma (2003), (2001) Yarışçı (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Çeşitli 4.5 3,014

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Çeşitli 7.8 194,048

Yansıma
2011 Dram Çeşitli 6.2 1,236
2010 Suç Çeşitli 6.5 302
2009 Dram Çeşitli 5.7 1,656
2008 Komedi Çeşitli 8.1 793

Suikastçı
2007 Aksiyon Çeşitli 6.3 79,001

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Çeşitli    

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Çeşitli 6.7 199,917

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 96,235

Karda Yürüyen
2003 Macera Çeşitli 7.4 8,567
2003 Dram Çeşitli 5.2 1,878
2002 Gerilim Çeşitli 5.0 508
2002 Aksiyon Çeşitli 5.4 1,096

Rehine
2002 Gerilim Çeşitli 5.8 6,440

Yarışçı
2001 Aksiyon Çeşitli 4.6 36,795
2000 Komedi Çeşitli 5.1 10,860

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Çeşitli 7.2 130,613
1997 Aksiyon Çeşitli 7.5 8,142

Asla Yabancılarla Konuşma
1995 Suç Çeşitli 5.1 5,210

Kırmızı Leke
1995 Dram Çeşitli 5.2 13,206
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018