Giriş Kayıt
Charlie Dibe

Charlie Dibe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Charlie Dibe, yapım yöneticisi, yapımcı.

Son Günler (2005), Parti Canavarı (2003), Görüşme (2007), Veronika Ölmek İstiyor (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 4.7 437
2015 Dram 7.5 114,779

Yaramaz Bebek
2015 Dram Yapımcı 5.6 2,066
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 4,846
2015 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.4 8,331
2014 Komedi 6.4 28,974
2013 Dram Çeşitli 4.6 1,879

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Çeşitli 6.9 38,529
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 17,793

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 13,787

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Çeşitli 5.5 7,910
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 11,074

Utanç
2011 Dram Çeşitli 7.2 169,523

Sıkıntılı Hanımlar
2011 Komedi Yapımcı 5.7 8,715

Sevgili
2011 Dram Yapımcı 6.3 103

Kukla
2011 Dram Çeşitli 6.7 44,751

Aşkın Logaritması
2010 Komedi Çeşitli 5.4 3,746

Beni Unutma
2010 Dram Çeşitli 7.1 127,999
2009 Komedi Çeşitli 6.3 14,827

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Çeşitli 6.5 11,355
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 365
2009 Dram Oyuncu 6.3 1,709

Ölümcül Silah
2008 Aksiyon Çeşitli 5.3 4,298

Misafir
2007 Suç Çeşitli 7.7 39,977

Görüşme
2007 Dram Çeşitli 6.8 12,843

Mor Menekşeler
2007 Komedi Çeşitli 6.5 2,970
2006 Belgesel Çeşitli 6.6 67

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,152

Son Günler
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 20,542

Derin Gırtlak
2005 Belgesel Çeşitli 6.7 6,173
2004 Komedi Çeşitli 6.2 47,865

Sıradan Yaşamlar
2004 Dram Çeşitli 6.7 1,053
2003 Komedi Çeşitli 6.3 5,401

Parti Canavarı
2003 Biyografi Çeşitli 6.3 14,040
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019