Giriş Kayıt
Kim De Pietro

Kim De Pietro


Kim De Pietro,

X-Men: Apocalypse (2016), Gizli Pencere (2004), Zafer Patenleri (2007), Komplo (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 7.0 326,711
2013 Aksiyon 0 6.6 143,018

Jensen Projesi
2010 Aksiyon 0    
2010 Komedi 0 8.4 44,402

Kızılmaske
2009 Aksiyon 0    

Akıllı Ol
2008 Aksiyon 0 6.5 183,792

Savaş Oyunları 2: Ölüm Kodu
2008 Dram 0    
2008 Dram 0    

Zafer Patenleri
2007 Komedi 0 6.3 142,579
2007 Aksiyon 0 4.5 590
2006 Dram 0 6.3 183
2005 Biyografi 0 7.7 4,427

Çıldırış
2005 Dram Çeşitli 7.1 101,110
2005 Dram 0 7.4 1,130
2004 Biyografi 0 6.7 323

Gizli Pencere
2004 Gizem 0 6.6 163,769

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon 0 5.6 56,314

Sınırların Ötesinde
2003 Macera 0 6.5 24,601

Korkusuz
2003 Aksiyon Çeşitli 5.3 192,178

En Büyük Korku
2002 Aksiyon 0 6.4 93,894

Komplo
2001 Aksiyon 0 6.8 110,171
2000 Aksiyon 0 2.4 70,820
1997 Aksiyon 0 7.2 112
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,745) La casa de papel (2,130) The 100 (1,894) Better Call Saul (1,499) Yellowstone (1,352) Suits (1,181) Vikings (1,084) Friends (1,062) Westworld (1,054) Black Mirror (987)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018