Giriş Kayıt
Mark Crowley

Mark Crowley


Mark Crowley,

Yarının Sınırında (2014), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Her Şeyin Teorisi (2014), Robin Hood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 Macera Taşıma Bölümü    

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 128,768

Mumya
2017 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 140,758
2016 Dram Taşıma Bölümü 8.7 69,900

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 293,140

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.4 604,533

Kara Deniz
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.4 30,453

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 339,089

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.9 522,105

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 47,795

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Taşıma Bölümü 5.5 32,191
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.5 17,104
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 143,583

Sefiller
2012 Dram Taşıma Bölümü 7.6 275,828

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.9 701,794
2012 Macera Taşıma Bölümü 7.0 524,421

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 252,337

Aşkım Benim
2012 Dram Taşıma Bölümü 5.4 16,652

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 381,229
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.3 11,004
2010 Suç Taşıma Bölümü 5.8 5,385
2010 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 233,103

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 23,443

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Taşıma Bölümü 5.8 38,029
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 40,154
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 532,363

Evlilik Sınavı
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 18,473

Mutant Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.2 23,794

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 43,559

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.4 20,537

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.6 11,395
2007 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 19,949

Altın Pusula
2007 Macera Taşıma Bölümü 6.1 163,289

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 60,220

Hirsiz
2006 Dram Taşıma Bölümü 6.5 20,080
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 55,869
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 780

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.4 9,179

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 91,274
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 9,915
- Komedi Taşıma Bölümü    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,173) Shameless (1,981) Fear the Walking Dead (1,678) Suits (1,448) Castle Rock (1,326) La Casa de Papel (1,194) Bodyguard (1,110) Mayans M.C. (1,032) The 100 (996) Friends (781)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018