Giriş Kayıt
Dominique Collobert

Dominique Collobert


Yapım Yöneticisi

Dominique Collobert, yapım yöneticisi.

Bonjour Anne (2016), Nathalie (2003), Microbe et Gasoil (2015), Acemi Ajanlar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.8 5,793
2015 Komedi Çeşitli 6.7 2,007

İki Arkadaş
2015 Yapım Yöneticisi 6.1 1,166
2013 Komedi Çeşitli 4.5 255

Avanak Ajanlar
2012 Komedi Çeşitli 5.3 1,142
2011 Komedi Çeşitli 5.0 1,488
2009 Suç Çeşitli 8.0 3,081

Me Two
2008 Komedi Çeşitli 5.7 853

Sevimli Dilenci
2005 Komedi Çeşitli 5.4 1,121

Acemi Ajanlar
2004 Aksiyon Çeşitli 4.0 1,886
2003 Dram Çeşitli 6.4 4,187

Öfke
2003 Dram Çeşitli 4.7 222

Babamı Nasıl Öldürdüm?
2001 Dram Çeşitli 6.9 952
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018