Giriş Kayıt
Dominique Collobert

Dominique Collobert


Yapım Yöneticisi

Dominique Collobert, yapım yöneticisi.

Bonjour Anne (2016), Nathalie (2003), Microbe et Gasoil (2015), Hollywoo (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.8 5,598
2015 Komedi Çeşitli 6.7 1,947

İki Arkadaş
2015 Yapım Yöneticisi 6.1 1,139
2013 Komedi Çeşitli 4.5 254

Avanak Ajanlar
2012 Komedi Çeşitli 5.3 1,133
2011 Komedi Çeşitli 5.0 1,475
2009 Suç Çeşitli 8.0 3,054

Me Two
2008 Komedi Çeşitli 5.7 844

Sevimli Dilenci
2005 Komedi Çeşitli 5.4 1,106

Acemi Ajanlar
2004 Aksiyon Çeşitli 3.9 1,647
2003 Dram Çeşitli 6.4 4,173

Öfke
2003 Dram Çeşitli 4.7 222

Babamı Nasıl Öldürdüm?
2001 Dram Çeşitli 6.9 942
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018