Giriş Kayıt
Vicky Bishop

Vicky Bishop


Görsel Efekt

Vicky Bishop, görsel efekt.

Dracula: Başlangıç (2014), uwantme2killhim? (2013), My Brother Tom (2001), Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 104,121

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 195,396

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 288,294

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Çeşitli 6.3 158,815
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Çeşitli 5.3 182,229
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Çeşitli 8.1 653,291

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Çeşitli 7.7 395,227

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Çeşitli 7.6 388,258

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Çeşitli 7.5 423,050

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Çeşitli 7.7 456,890

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Çeşitli 7.9 456,110

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 460,464

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Çeşitli 7.1 131,252
2001 Dram Çeşitli 7.1 758

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 170,568
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018