Giriş Kayıt
Vicky Bishop

Vicky Bishop


Görsel Efekt

Vicky Bishop, görsel efekt.

Dracula: Başlangıç (2014), uwantme2killhim? (2013), My Brother Tom (2001), Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 108,350

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 201,390

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 296,920

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Çeşitli 6.3 160,551
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,247

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Çeşitli 5.3 183,852
2013 Fantastik Çeşitli 6.9 190

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Çeşitli 8.1 664,574

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Çeşitli 7.7 403,142

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Çeşitli 7.6 396,005

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Çeşitli 7.5 430,902

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Çeşitli 7.7 465,123

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Çeşitli 7.9 464,847

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 469,010

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Çeşitli 7.1 132,537
2001 Dram Çeşitli 7.1 828

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 172,107
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018