Giriş Kayıt
Vicky Bishop

Vicky Bishop


Görsel Efekt

Vicky Bishop, görsel efekt.

Dracula: Başlangıç (2014), uwantme2killhim? (2013), My Brother Tom (2001), Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 106,048

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Çeşitli 6.5 197,862

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 293,218

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Çeşitli 6.3 159,513
2013 Dram Çeşitli 6.3 2,007

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Çeşitli 5.3 182,938
2013 Fantastik Çeşitli 6.7 126

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Çeşitli 8.1 658,009

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Çeşitli 7.7 398,418

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Çeşitli 7.6 391,375

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Çeşitli 7.5 426,247

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Çeşitli 7.7 460,243

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Çeşitli 7.9 459,695

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Çeşitli 7.4 463,964

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Çeşitli 7.1 131,878
2001 Dram Çeşitli 7.1 758

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 171,267
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018