Giriş Kayıt
April Baker

April Baker (37)


April Baker, 22 Nisan 1981 Los Angeles, California, ABD doğumlu

Doğaüstü (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1981
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğaüstü
2005 Dram Çeşitli 8.5 337,694
2004 23 Komedi Çeşitli 5.3 2,426

Aşk için Değer
2003 22 Komedi Çeşitli 5.2 7,319
2003 Komedi Çeşitli 8.0 12,123

İmparator
2002 21 Suç Çeşitli 6.0 6,904
Dizi Altyazıları
Shameless (4,290) Better Call Saul (2,121) Arrow (1,540) Doctor Who (1,290) The Big Bang Theory (1,290) Supernatural (1,246) The Flash (1,163) La Casa de Papel (1,128) Black Mirror (866) Manifest (828)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018