Giriş Kayıt
April Baker

April Baker (37)


April Baker, 22 Nisan 1981 Los Angeles, California, ABD doğumlu

Doğaüstü (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1981
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğaüstü
2005 Dram Çeşitli 8.5 341,373
2004 23 Komedi Çeşitli 5.3 2,440

Aşk için Değer
2003 22 Komedi Çeşitli 5.2 7,389
2003 Komedi Çeşitli 8.0 12,242

İmparator
2002 21 Suç Çeşitli 6.0 6,935
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018