Giriş Kayıt
David Aïm

David Aïm


Kameraman, Görsel Efekt

David Aïm, kameraman, görsel efekt.

Kuşlar Kanatlı Uygarlık (2001), Jefferson Paris'te (1995), Şeytanlar (2002), Pour une femme (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 5.8 398
2013 Biyografi Kameraman 6.4 392
2013 Kameraman 7.5 349
2013 Dram Kameraman 6.5 621
2010 Suç Kameraman 5.0 163
2010 Komedi Kameraman 6.2 172
2009 Dram Kameraman 6.4 182
2009 Kısa Metraj Kameraman 7.2 142
2007 Kameraman 5.9 249

Şeytanlar
2002 Dram Kameraman 7.3 981

Kuşlar Kanatlı Uygarlık
2001 Belgesel Kameraman 8.0 10,976
1997 Dram Görsel Efekt 6.5 1,797

Sekizinci Gün
1996 Komedi Görsel Efekt 7.6 8,144

Jefferson Paris'te
1995 Biyografi Kameraman 5.7 2,617
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018