Giriş Kayıt
David Aïm

David Aïm


Kameraman, Görsel Efekt

David Aïm, kameraman, görsel efekt.

Kuşlar Kanatlı Uygarlık (2001), Jefferson Paris'te (1995), Şeytanlar (2002), Pour une femme (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 5.8 329
2013 Biyografi Kameraman 6.4 304
2013 Kameraman 7.5 324
2013 Dram Kameraman 6.5 550
2010 Suç Kameraman 5.0 156
2010 Komedi Kameraman 6.2 168
2009 Dram Kameraman 6.4 169
2009 Kısa Metraj Kameraman 7.2 101
2007 Kameraman    

Şeytanlar
2002 Dram Kameraman 7.3 880

Kuşlar Kanatlı Uygarlık
2001 Belgesel Kameraman 8.0 10,422
1997 Dram Görsel Efekt 6.5 1,639

Sekizinci Gün
1996 Komedi Görsel Efekt 7.6 7,333

Jefferson Paris'te
1995 Biyografi Kameraman 5.7 2,435
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,915) Better Call Saul (3,184) The 100 (1,974) La casa de papel (1,860) Sharp Objects (1,376) Suits (1,285) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (954) Westworld (845)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018