Giriş Kayıt
Kalairani

Kalairani


Oyuncu

Kalairani, oyuncu.

Pudhiya Geethai (2003), (2009) Ayan (2009), (1999) Mudhalvan (1999), (2003) Boys (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.1 79
2014 Dram Oyuncu 5.5 142
2014 Aile Oyuncu 6.6 6,294
2013 Oyuncu 5.5 1,297
2009 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,985
2003 Komedi Oyuncu 7.3 3,244
2003 Aksiyon Oyuncu 4.2 737
1999 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,955
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019