Giriş Kayıt
Sheena Chou

Sheena Chou


Oyuncu, Casting

Sheena Chou, oyuncu, casting.

İşte Spartalılar (2008) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 604
2017 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,052
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 45,935
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 35
2012 Dram Oyuncu 6.6 62
2011 Dram Oyuncu 7.4 86

İşte Spartalılar
2008 Komedi Oyuncu 2.7 96,795
- Müzikal Casting    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019