Giriş Kayıt
Joe Smalley

Joe Smalley


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Senarist

Joe Smalley, yönetmen asistanı, oyuncu, senarist.

2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim 5.9 86
2011 Korku Senarist
Yönetmen
3.1 1,709
2011 Macera Oyuncu 5.5 88

Masumiyeti Kanıtlanıncaya Kadar
2004 Gerilim Kameraman 5.3 24

Eve Dönüş
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 201,559

Parti Canavarı
2003 Biyografi Çeşitli 6.3 14,217

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Çeşitli 7.8 39,117

Kahramanlar
2002 Dram Çeşitli 6.5 1,176
2002 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 5,943
2001 Korku Çeşitli 5.0 3,608
2000 Dram Oyuncu
0
7.4 1,820
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019