Giriş Kayıt
Ryan McDonell

Ryan McDonell (35)


Oyuncu, Casting

Ryan Christopher McDonell, 13 Temmuz 1983 Berwick, Nova Scotia, Kanada doğumlu oyuncu, casting.

Rampage: President Down (2016), Slap Shot 3: The Junior League (2008), (2005) Eve Dönüş (2005), (2006) Dr. Dolittle 3 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Christopher McDonell
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Berwick, Nova Scotia, Kanada
Takma İsmi: Cuffy
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu 7.3 7,426
2017 34 Korku Casting    
2016 33 Aksiyon Oyuncu 4.8 2,382
2014 31 Dram Oyuncu 5.5 231
2011 Dram Oyuncu 7.1 787
2010 Aile Oyuncu 8.0 1,838
2008 25 Komedi Oyuncu 4.2 831

Aşkın Peşinde
2008 25 Dram Oyuncu 6.8 21,137
2006 23 Komedi Oyuncu 4.0 5,673
2006 23 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,045
2005 22 Dram Oyuncu 6.5 562

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 353,363

Eve Dönüş
2005 Korku Oyuncu 6.1 3,776
2004 21 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,466

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 141,492

Tehlikeli Saatler
2002 19 Dram Oyuncu 6.7 55,724
2001 Macera Oyuncu 7.5 109,086
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019