Giriş Kayıt
Emmanuelle Willenz

Emmanuelle Willenz


Yapım Yöneticisi

Emmanuelle Willenz, yapım yöneticisi.

Mavi Sakal (2009), La belle endormie (2010), Fiston (2014), Pop Redemption (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.1 1,573
2017 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.2 295
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 1,082
2013 Yapım Yöneticisi 6.0 945
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 66
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.7 641
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 10

Mavi Sakal
2009 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.3 1,165
2007 Çeşitli 5.2 13
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019