Giriş Kayıt
Marc Wiercioch

Marc Wiercioch


Kameraman

Marc Wiercioch, kameraman.

(2008) Kıymık (2008), (2007) Küçük Kahraman (2007), (2010) StarStruck (2010), (2011) Arena (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.8 55
2013 Aksiyon Kameraman 6.0 10,651
2013 Aksiyon Kameraman 3.4 623
2011 Komedi Kameraman 2.4 4,346
2011 Aksiyon Kameraman 4.8 11,162
2011 Dram Kameraman 5.2 954
2010 Gizem Kameraman 3.4 148
2010 Komedi Kameraman 4.2 2,902

Kurban
2010 Korku Kameraman 6.4 4,503
2010 Kısa Metraj Kameraman 7.2 225

Öteki Dünyadan
2010 Dram Kameraman 4.4 2,936
2010 Aile Kameraman 6.2 11,165
2009 Gerilim Kameraman 5.9 3,773

Kıymık
2008 Korku Kameraman 6.1 30,746
2008 Bilim-Kurgu Kameraman 4.0 836

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 Korku Kameraman 5.0 6,677

Karabasan 2
2007 Dram Kameraman 5.2 7,317
2007 Korku Kameraman 5.6 388
2007 Kısa Metraj Kameraman 7.7 66

Küçük Kahraman
2007 Komedi Kameraman 7.5 11,296
2006 Dram Kameraman 7.0 546
2006 Kısa Metraj Kameraman 6.9 25
2005 Komedi Kameraman 6.3 2,163
2005 Dram Kameraman 5.9 456
2004 Gerilim Kameraman 4.7 165
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019