Giriş Kayıt
Roy Weatherly

Roy Weatherly


Özel Efekt

Roy Weatherly, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Özel Efekt 6.0 86,340

Ella
2004 Komedi Özel Efekt 6.3 56,859

Dayanılmaz Aşk
2004 Dram Özel Efekt 6.4 9,513

Titanik
1997 Dram Çeşitli 7.8 948,043

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Özel Efekt 6.3 2,793
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019