Giriş Kayıt
Efrén Valladares

Efrén Valladares


Yapım Yöneticisi

Efrén Valladares, yapım yöneticisi.

Narcos (2015), Así del precipicio (2006), (2011) Varlıktan Yokluğa (2011), (2014) Bachelor in Paradise (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 349,861
2015 Biyografi Çeşitli 8.8 286,700
2015 Dram Çeşitli 6.7 3,374
2014 Reality-TV Çeşitli 5.1 1,042

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 393,016
2012 Aile Çeşitli 7.1 414

Kızım
2012 Dram Çeşitli 6.2 1,131

Gringo'yu Yakala
2012 Aksiyon Çeşitli 7.0 97,599

Varlıktan Yokluğa
2011 Komedi Çeşitli 5.6 13,589

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Çeşitli 2.6 65,432

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Çeşitli 6.4 21,186

Apokalipto
2006 Aksiyon Çeşitli 7.8 269,278
2006 Dram Çeşitli 5.0 705

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 85,303
2005 Dram Çeşitli 5.0 86

Truva
2004 Dram Çeşitli 7.2 448,538
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019