Giriş Kayıt
Yusef Svacina

Yusef Svacina (36)


Editör, Görsel Efekt, Editör

Yusef Svacina, 01 Mayıs 1982 Plano, Texas, ABD doğumlu editör, görsel efekt, editör.

Grace Unplugged (2013), (2014) Çocukluk (2014), (2006) Karanlığı Taramak (2006), (2005) Sessiz (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1982
Doğum Yeri: Plano, Texas, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çocukluk
2014 32 Dram Editorial Department 7.9 313,988
2013 31 Aksiyon Editör 5.2 740
2013 31 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.2 2,975
2010 28 Belgesel 7.5 33

Paten Diyarı
2010 28 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.8 2,061
2007 25 Aksiyon Editorial Department 4.1 115

Karanlığı Taramak
2006 24 Animasyon Editorial Department
Çeşitli
7.1 99,573

Sessiz
2005 23 Dram Editorial Department 6.4 14,466
1993 Aksiyon Çeşitli 5.5 13,704
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019