Giriş Kayıt
Wayland Standing

Wayland Standing


Sanat Bölümü

Wayland Standing, sanat bölümü.

(2013) Grand Theft Auto V (2013), (2002) Grand Theft Auto: Vice City (2002), (2012) Max Payne 3 (2012), (2009) Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 9.6 38,939
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 7,891
2009 Suç Sanat Bölümü 8.7 3,041
2009 Suç Sanat Bölümü 8.3 2,969
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 27,173
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 3,808
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 9.4 29,112
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 9.3 18,915
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018