Giriş Kayıt
Wayland Standing

Wayland Standing


Sanat Bölümü

Wayland Standing, sanat bölümü.

(2013) Grand Theft Auto V (2013), (2002) Grand Theft Auto: Vice City (2002), (2012) Max Payne 3 (2012), (2009) Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 9.6 39,815
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 7,993
2009 Suç Sanat Bölümü 8.7 3,137
2009 Suç Sanat Bölümü 8.3 3,064
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 27,523
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 3,881
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 9.4 29,474
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 9.2 19,186
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018