Giriş Kayıt
Ben Shafer

Ben Shafer


Sanat Bölümü

Ben Shafer, sanat bölümü.

Gears of War 3 (2011), Tomb Raider: Underworld (2008), X-Men: The Official Game (2006), (2007) Lara Croft Tomb Raider: Anniversary (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.3 222,789
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 3,658
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 1,662
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 1,414
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 564
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019