Giriş Kayıt
Nicola Scarpinato

Nicola Scarpinato


Görsel Efekt

Nicola Scarpinato, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Korku Görsel Efekt 4.9 279
2005 Dram Görsel Efekt 4.8 5,696

Kar Ve Kaplan
2005 Komedi Görsel Efekt 7.1 12,804
2003 Dram Görsel Efekt 6.5 474

Benimle Evlenir Misin?
2002 Komedi Görsel Efekt 6.6 1,110
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019