Giriş Kayıt
Thijs Römer

Thijs Römer (40)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Thijs Römer, 27 Temmuz 1978 Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Alles is familie (2012), 06/05 (2004), Claustrofobia (2011), Kör Randevu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Thijs Römer-Schuurman
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatil
2018 40 Dram Oyuncu 6.2 518
2017 39 Komedi Oyuncu 5.9 279
2015 37 Komedi Oyuncu 6.2 650
2015 37 Macera 7.0 652
2014 Oyuncu 7.1 636

Günışığı
2013 35 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,401
2012 34 Komedi Oyuncu 6.6 3,828
2011 33 Dram Oyuncu 5.0 1,261
2011 33 Gerilim Oyuncu 5.6 935
2010 32 Aile Oyuncu 6.1 655
2009 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 51
2009 31 Dram Oyuncu 6.4 259
2008 30 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
3.3 109

Kör Randevu
2007 29 Komedi Oyuncu 5.9 803
2006 28 Aile Oyuncu 5.2 1,983
2005 Gerilim Oyuncu 7.1 204
2004 26 Dram Oyuncu 6.6 1,282
2004 26 Suç Oyuncu 5.4 462
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019