Giriş Kayıt
Alec Puro

Alec Puro (43)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Alec Puro, 25 Nisan 1975 Santa Monica, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

İlk Kez (2012), Ev Ödevi (2011), The Fosters (2013), Ashby (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Alec Pure | Alex Puro | Alec Püre
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Dram Müzik 4.7 417
2018 Belgesel Müzik 8.1 206
2017 42 Komedi Müzik 4.6 290
2017 42 Komedi Müzik 5.7 5,124
2016 41 Macera Müzik 4.3 1,574
2016 Aksiyon Müzik 7.6 1,730
2016 41 Aksiyon Müzik 4.5 6,849
2015 40 Komedi Müzik
Müzik
6.4 13,318
2014 39 Komedi Müzik 4.9 806

Bear Grylls ile Yabanda
2014 Macera Müzik 7.8 1,859
2014 39 Dram Müzik 5.1 1,226
2014 Reality-TV Müzik 6.9 1,413
2014 39 Gizem Müzik 5.4 4,457
2014 Komedi Müzik
Müzik
7.0 5,766
2013 Dram Müzik 7.9 22,045
2013 38 Komedi Müzik 6.8 20
2013 38 Aksiyon Müzik 4.4 1,288

İlk Kez
2012 37 Komedi Müzik 6.9 61,807
2012 37 Komedi Müzik 7.5 82

Dikkat Bebek Var
2012 37 Komedi Müzik 5.7 65,076
2012 Reality-TV Müzik 6.7 578
2012 Reality-TV Müzik 6.0 120
2011 36 Romantik Müzik 5.2 1,030
2011 36 Belgesel Müzik 6.5 139
2011 Reality-TV Müzik 7.8 1,163
2011 36 Aksiyon Müzik 5.5 2,242
2011 36 Dram Müzik 5.4 193
2011 36 Belgesel Müzik 7.0 1,432
2011 36 Belgesel Müzik 7.5 3,486
2011 36 Dram Müzik
Müzik
6.3 2,839

Ev Ödevi
2011 36 Dram Müzik 6.6 53,122
2010 35 Korku Müzik
Çeşitli
4.8 3,338
2009 Komedi Müzik 3.6 22,098
2008 33 Suç Müzik 5.3 267
2008 Komedi Müzik 7.0 113
2008 33 Kısa Metraj Müzik 7.1 26
2007 Aksiyon Müzik 8.0 64,039

İyi Geceler
2007 32 Komedi Müzik 5.8 7,991
2005 Game-Show Müzik 6.8 9,681
2003 28 Komedi Oyuncu 5.6 7,755
2003 28 Komedi Müzik 4.5 4,339
1992 Reality-TV Müzik 5.1 3,609
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019