Giriş Kayıt
Vladimir Pintchevski

Vladimir Pintchevski


Oyuncu

Vladimir Pintchevski, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Vladimir Pinchevski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu 5.1 219
2008 Suç Oyuncu 7.3 963
2005 Gerilim Oyuncu 5.4 286
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,406
2003 Dram Oyuncu 6.5 98
2001 Dram Oyuncu 6.8 879
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019