Giriş Kayıt
Louis Paltnoi

Louis Paltnoi


Yapımcı

Louis Paltnoi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram 4.7 141
2013 Belgesel 8.1 18,953
2012 Dram Yapımcı 4.7 2,075
2011 Aksiyon 3.1 216

Dolunay
2004 Suç 6.5 512

Müzisyenler Savaşı
2003 Komedi Çeşitli 4.0 978
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019