Giriş Kayıt
Jolyon Orme

Jolyon Orme


Sanat Bölümü

Jolyon Orme, sanat bölümü.

(2013) Grand Theft Auto V (2013), (2002) Grand Theft Auto: Vice City (2002), (2006) Grand Theft Auto: Vice City Stories (2006), (2009) Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 9.6 40,441
2009 Suç Sanat Bölümü 8.6 3,231
2009 Suç Sanat Bölümü 8.3 3,134
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 27,816
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 3,926
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 9.4 29,766
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 9.2 19,420
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019