Giriş Kayıt
Jolyon Orme

Jolyon Orme


Sanat Bölümü

Jolyon Orme, sanat bölümü.

(2013) Grand Theft Auto V (2013), (2002) Grand Theft Auto: Vice City (2002), (2006) Grand Theft Auto: Vice City Stories (2006), (2009) Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 9.6 39,437
2009 Suç Sanat Bölümü 8.7 3,074
2009 Suç Sanat Bölümü 8.3 3,010
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 27,350
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 3,833
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 9.4 29,297
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 9.3 19,037
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018