Giriş Kayıt
Stefan Orlandic

Stefan Orlandic


Editör

Stefan Orlandic, editör.

Srpski film (2010), Balkanlarda Herhangi Bir Adamın Ölümü (2012), Sesir profesora Koste Vujica (2012), Gün Doğarken (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editorial Department 6.1 119
2012 Aksiyon Editorial Department 6.8 659
2012 Dram Editorial Department 6.1 354

Gün Doğarken
2012 Dram Editorial Department 7.1 644
2012 Dram Editorial Department 5.1 47
2012 Dram Çeşitli 5.0 42

Balkanlarda Herhangi Bir Adamın Ölümü
2012 Komedi Editorial Department 7.5 1,178
2012 Komedi Editorial Department 7.3 977
2012 Dram Editorial Department 5.7 5,605
2011 Belgesel Editorial Department 7.2 30
2011 Belgesel Editorial Department 7.8 200

Bembeyaz Dünya
2010 Dram Editorial Department 6.8 456
2010 Dram Editorial Department 7.1 115
2010 Dram Editorial Department 5.1 49,139
- Korku 4.2 81
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018