Giriş Kayıt
Agnès Noden

Agnès Noden


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Agnès Noden, kostümcü, kostüm tasarımcısı, oyuncu.

Mamut (2010), La Sapienza (2014), Dünyanın Son Günü (2009), Unutulmayan Aşk (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Unutulmayan Aşk
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.9 747
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
4.8 157
2016 Dram Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.6 604
2015 Dram Kostüm Bölümü 6.5 435
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.5 902
2013 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
   
2013 Macera Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.8 180
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.8 604

Eğer Ölürsen, Seni Öldürürüm
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.5 316

Mamut
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 3,310

Dünyanın Son Günü
2009 Bilim-Kurgu Kostüm Bölümü 6.2 818
2009 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 8.0 6
2005 Dram Kostüm Bölümü 5.6 336
2004 Dram Kostüm Bölümü 6.8 646
2003 Fantastik Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
7.1 299
1998 Dram Kostüm Bölümü 5.6 327
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019