Giriş Kayıt
Heather Nevin

Heather Nevin


Editör, Yapımcı

Heather Nevin, editör, yapımcı.

Defying Gravity (2009), Davetsiz Misafirler (2014), Just in Time for Christmas (2015), (2004) Yıldız Geçidi Atlantis (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.3 1,413
2016 Dram Çeşitli 6.1 2,744
2015 Komedi Editorial Department 6.5 1,548

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Editorial Department 6.7 3,191
2014 Dram Editorial Department 8.4 7,932
2012 Aksiyon Çeşitli 6.6 3,995
2009 Dram Editorial Department 7.3 9,422
2006 Dram Çeşitli 7.6 26,892

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Editorial Department 8.1 56,637
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019