Giriş Kayıt
Pasi Mäkelä

Pasi Mäkelä


Editör, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Pasi Mäkelä, editör, görsel efekt, yapım yöneticisi.

Buz Diyarı (2005), Vadelmavenepakolainen (2014), Sisko tahtoisin jäädä (2010), Kummeli Alivuokralainen (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Editorial Department 5.7 520
2016 Komedi Editorial Department 4.0 71
2016 Belgesel Yapım Yöneticisi
Editorial Department
7.0 74
2015 Komedi Editorial Department 5.0 211
2015 Komedi Editorial Department 5.0 146
2015 Dram Editorial Department 6.0 141
2015 Aile Editorial Department 5.4 78
2014 Komedi Editorial Department 5.9 476
2014 Komedi Editorial Department 6.1 1,214
2014 Belgesel Editorial Department 7.1 91
2014 Dram Editorial Department 6.3 657
2013 Komedi Editorial Department 6.2 512

Aslanın Kalbi
2013 Dram Editorial Department 7.0 3,198
2013 Belgesel Editorial Department 6.9 189

Açıl Bana
2013 Dram Editorial Department 6.8 615
2012 Komedi Editorial Department 5.0 565
2012 Komedi Editorial Department 5.5 572
2012 Belgesel Editorial Department 5.2 48
2012 Dram Editorial Department 4.4 237
2012 Editorial Department 6.3 534

Konserve Hayaller
2012 Belgesel Editorial Department 6.9 359

Satılık Yaşam
2011 Dram Editorial Department 6.0 516

En Soğuk Yolculuk (Lapland Seferi)
2010 Komedi Editorial Department 6.9 5,279
2010 Dram Editorial Department 5.4 1,213
2009 Komedi Editorial Department 5.6 160
2008 Komedi Editorial Department 4.4 1,273
2008 Komedi Editorial Department 5.4 269

Kara Kelebeklerin Evi
2008 Dram Editorial Department 6.9 2,194
2007 Komedi Editorial Department 5.7 647
2007 Belgesel Editorial Department 7.2 30

Donmuş Şehir
2006 Dram Editorial Department 6.4 685
2005 Dram Görsel Efekt 6.5 2,968

Buz Diyarı
2005 Dram Editorial Department 7.5 5,376
2004 Komedi Editorial Department 5.2 888
2002 Komedi Görsel Efekt 6.4 499
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018