Giriş Kayıt
Nicky Morrow

Nicky Morrow


Yapım Yöneticisi, Casting, Yapımcı

Nicky Morrow, yapım yöneticisi, casting, yapımcı.

Anthropoid (2016), Kuzenim Rachel (2017), This Is England '86 (2010), On Chesil Beach (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 2,502
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 4,586

Kuzenim Rachel
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 14,415
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 36,176
2015 Komedi Yapımcı 5.7 5,071
2014 Suç Çeşitli 8.2 16,664
2014 Dram Çeşitli 7.0 824
2013 Komedi Çeşitli 6.4 129
2013 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.0 334
2011 Çeşitli 8.1 1,918

Dört Aslan
2010 Komedi Çeşitli 7.3 64,768
2010 Dram Yapım Yöneticisi 8.3 9,528
2010 Korku Yapım Yöneticisi 5.8 136
2008 Suç Yapım Yöneticisi 7.9 10,471
2006 Suç Yönetmen 7.2 951
2005 Dram Casting 7.4 152
2002 Suç Çeşitli 7.1 435
2001 Dram 6.8 2,819
2001 Dram Casting 7.1 829
1992 Suç Casting
Çeşitli
7.9 5,306
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018