Giriş Kayıt
Vivek Kumar

Vivek Kumar


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Vivek Kumar, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Vivek Kumar 'Vicky' | Mr. Vivek Kumar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 385
2004 Aksiyon Yapımcı 4.4 774
2002 Yapımcı 3.8 317
1998 Aksiyon Yapımcı 4.4 215
1995 Aksiyon Yapımcı 4.3 126
Dizi Altyazıları
Vikings (4,013) Arrow (2,535) The Flash (2,319) Supernatural (1,659) Titans (1,652) Doctor Who (1,492) Outlander (1,389) The Gifted (1,123) The Big Bang Theory (1,095) La Casa de Papel (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018