Giriş Kayıt
Eri Sendai

Eri Sendai


Oyuncu

Eri Sendai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 393
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 70
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 4,618
2009 Animasyon Oyuncu 6.3 2,168
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 132
2008 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 62
2004 Animasyon Oyuncu 7.5 1,941
2003 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,551
2000 Oyuncu 8.3 1,733
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 13,337
1997 Animasyon Oyuncu 5.3 2,048
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019