Giriş Kayıt
Eri Sendai

Eri Sendai


Oyuncu

Eri Sendai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 376
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 70
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 4,576
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 2,116
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 130
2008 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 61
2004 Animasyon Oyuncu 7.5 1,933
2003 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,481
2000 Oyuncu 8.4 1,652
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 13,145
1997 Animasyon Oyuncu 5.3 2,030
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018