Giriş Kayıt
Miles Chandler

Miles Chandler (25)


Oyuncu

Miles Chandler, 13 Ağustos 1993 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(2005) Gizemli Kasaba (2005), (2007) Hayat Dersi (2007), (2008) The Longshots (2008), (2007) Six Degrees (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1993
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 19 Dram Oyuncu 4.7 59
2008 15 Biyografi Oyuncu 5.2 3,495

Hayat Dersi
2007 14 Dram Oyuncu 6.6 4,679
2007 Oyuncu 7.7 1,621

Gizemli Kasaba
2005 12 Dram Oyuncu 7.4 4,864
2005 12 Suç Oyuncu 4.7 605
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018