Giriş Kayıt
Cameron Smith

Cameron Smith


Görsel Efekt

Cameron Smith, görsel efekt.

Ölüm Fırtınası (2007), Alan Tarama (2012), (2016) Hunters (2016), (2011) Good for Nothing (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 88,634

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 322,635

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Görsel Efekt 6.7 48,886

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 154,095

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 239,122
2016 Suç Görsel Efekt 5.6 2,442

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Görsel Efekt 5.1 14,268

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 332,889

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 435,060

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 387,516

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.8 562,054

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 642,270

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 679,031

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,350

Alan Tarama
2012 Korku Görsel Efekt 4.9 2,681

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,163,985

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 224,476

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 425,340

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,391

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 364,478
2011 Western Görsel Efekt 6.1 708

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Görsel Efekt 4.9 60,736

Av
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 198,478

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 234,267
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,566

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 154,900

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,952

Atlayıcı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 270,607

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 35,463

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Görsel Efekt 7.1 164,306

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 237,438

Ölüm Fırtınası
2007 Korku Görsel Efekt 5.9 5,989
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 116,948

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,492
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 364,231

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 107,335

Karabasan
2005 Dram Görsel Efekt 4.2 28,471

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 460,710

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,477,073

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt 3.4 5,558
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019