Giriş Kayıt
Eric Goethals

Eric Goethals


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Eric Goethals, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ev Hangi Tarafta Kaldı?
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.9 1,005
2008 Belgesel Kameraman 8.2 90

Çukurda
2006 Belgesel Kameraman 7.3 381

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Kameraman 6.4 381,872
2001 Aksiyon Kameraman 7.6 12,679
1994 Biyografi Kameraman 7.3 597

İntikam
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 14,856
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019