Giriş Kayıt
Stefan Rudolf

Stefan Rudolf (44)


Oyuncu

Stefan Rudolf, 15 Ocak 1974 Rathenow, German Democratic Republic doğumlu oyuncu.

"Die Chefin" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1974
Doğum Yeri: Rathenow, German Democratic Republic
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Duyarsız
2012 38 Fantastik Oyuncu 6.2 3,022
2012 38 Dram Oyuncu 5.7 41
2011 37 Dram Oyuncu 6.2 117
2010 Dram Oyuncu 7.0 907
2010 36 Dram Oyuncu 5.5 73

The Wedding Party
2005 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,008
2001 Suç Oyuncu 5.9 190
1995 Dram Oyuncu 5.4 566

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,040
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018