Giriş Kayıt
Dolunay Soysert

Dolunay Soysert (46)


Oyuncu

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu.

Veda (2010), Mavi Gözlü Dev (2007), Seddülbahir 32 Saat (2016), İlk Aşk (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1973
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Koç
8.5 (12 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Komedi Oyuncu 5.1 146
2018 Dram Oyuncu 7.8 630
2017 Dram Oyuncu 7.7 810
2017 Dram Oyuncu 6.0 107
2016 43 Dram Oyuncu 6.5 1,174
2016 Belgesel Oyuncu 7.7 565
2016 Dram Oyuncu 6.7 94
2014 Dram Oyuncu    
2013 40 Dram Oyuncu 5.1 51
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 550
2012 Dram Oyuncu 7.1 7
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,403
2010 37 Biyografi Oyuncu 7.2 5,972
2009 36 Dram Oyuncu 5.5 180
2008 Komedi Oyuncu 6.0 151
2007 34 Dram Oyuncu 6.7 1,298
2006 33 Komedi Oyuncu 6.8 1,201
2006 33 Komedi Oyuncu 5.1 37
2006 Dram Oyuncu 4.6 45
2005 Komedi Oyuncu 5.7 51
2004 31 Romantik Oyuncu 4.7 240
2004 Komedi Oyuncu 4.9 80
2004 31 Komedi Oyuncu 4.7 6
2003 Dram Oyuncu 7.6 202
2003 Dram Oyuncu 6.5 1,198
1998 25 Tarihi Oyuncu 7.9 1,498
1997 24 Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 5.8 807
1995 22 Dram Oyuncu 6.6 10
1994 Komedi Oyuncu 8.1 2,685
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019