Giriş Kayıt
Ella Piesala

Ella Piesala


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Ella Piesala, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Tyttö sinä olet tähti (2005), Yasak Meyve (2009), (2007) Ganes (2007), (2008) Nisan Gözyaşları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 5.0 215
2012 Dram 4.5 242
2012 Dram Yapımcı 6.7 183
2009 Dram Yapımcı 4.8 255

Yasak Meyve
2009 Dram Yapımcı 6.4 1,904

Nisan Gözyaşları
2008 Dram Yapımcı 6.5 1,267
2007 Biyografi Yapımcı 6.2 1,768
2006 Komedi Yapımcı 5.3 626
2005 Dram Yapımcı 6.5 2,996
2003 Dram Yapım Yöneticisi 4.6 1,739
2001 Dram Oyuncu
Çeşitli
5.9 630
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019