Giriş Kayıt
Mirella Pascual

Mirella Pascual


Oyuncu

Mirella Pascual, oyuncu.

Viski (2004), Boyita'nın Son Yazı (2009), O Silêncio do Céu (2016), Leo'nun Odası (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.5 28
2017 Dram Oyuncu 6.3 147
2017 Dram Oyuncu 6.7 368
2017 Dram Oyuncu 5.3 31
2016 Dram Oyuncu 6.6 1,069
2014 Dram Oyuncu 4.9 242
2011 Korku Oyuncu 5.6 821

Leo'nun Odası
2009 Dram Oyuncu 6.6 818

Boyita'nın Son Yazı
2009 Dram Oyuncu 7.1 688

Viski
2004 Komedi Oyuncu 7.2 4,091
Dizi Altyazıları
Shameless (2,421) The Sinner (2,257) Better Call Saul (1,908) A Discovery of Witches (1,532) Bodyguard (1,474) Castle Rock (1,272) La Casa de Papel (1,244) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018