Giriş Kayıt
Eva Nathena

Eva Nathena


Kostüm Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Senarist

Eva Nathena, kostüm tasarımcısı, set dekoratörü, sanat bölümü, senarist.

Gelinler (2004), Uranya (2006), Notias (2016), To gala (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 909
2014 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 799
2011 Dram Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
7.3 534
2007 Komedi Set Dekoratörü
Kostüm Tasarımcısı
Senarist
5.4 580
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 952
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 352
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.5 452

Gelinler
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 4,005
1996 Biyografi Sanat Bölümü 5.1 386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019