Giriş Kayıt
Nicolai Kornum

Nicolai Kornum (44)


Yönetmen Asistanı

Nicolai Kornum, 02 Eylül 1974 doğumlu yönetmen asistanı.

Herkesin Kendi Sineması (2007), Karanlık (2005), Return to Sender (2004), Hvordan vi slipper af med de andre (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1974
Diğer Bir İsmi: Nikolaj Kornum
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karla'nın Dünyası
2007 33 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 178
2007 33 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 206

Herkesin Kendi Sineması
2007 33 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 4,285
2007 33 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 995

Karanlık
2005 31 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 2,475
2004 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 2,265

Aşka Dair Her Şey
2003 29 Dram Çeşitli 5.5 7,586
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019