Giriş Kayıt
Sean Flanigan

Sean Flanigan (51)


Makyaj

Sean Flanigan, 05 Ekim 1967 doğumlu makyaj.

Kiss Kiss Bang Bang (2005), Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), Başımıza Gelenler (2010), Şanslı Biri (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1967
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Makyaj    
2018 51 Biyografi Makyaj 5.6 7,034

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 50 Biyografi Makyaj 6.7 5,887

Tam Gaz
2017 50 Aksiyon Makyaj 7.6 347,587

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 49 Komedi Makyaj 5.3 17,852
2016 49 Komedi Makyaj 6.4 11,776
2015 Aksiyon Makyaj 7.3 5,570
2014 Macera Makyaj 6.9 1,747
2014 Dram Makyaj 6.4 5,552

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 46 Aksiyon Makyaj 5.6 107,501
2013 Komedi Makyaj 6.9 5,886
2013 Dram Makyaj 8.8 423,096
2013 46 Komedi Makyaj 4.9 3,226

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 45 Aksiyon Makyaj 5.9 141,601
2012 45 Komedi Makyaj 5.9 69,219

Şanslı Biri
2012 45 Dram Makyaj 6.5 92,874

Aşk ve Para
2012 45 Aksiyon Makyaj 5.3 38,163

Yılbaşı Gecesi
2011 44 Komedi Makyaj 5.7 76,003

Soy Ağacı
2011 44 Komedi Makyaj 5.5 1,741

Başımıza Gelenler
2010 43 Komedi Makyaj 6.6 111,375

Kiminle Evlendim
2010 43 Aksiyon Makyaj 5.4 81,416
2009 42 Komedi Makyaj 5.1 15,272

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 42 Komedi Makyaj 6.5 187,530

Doğum Sancıları
2009 42 Komedi Makyaj 4.8 10,090
2009 Suç Makyaj 8.0 102,273

Gelin Benim Olacak
2008 41 Komedi Makyaj 5.9 62,369
2007 Dram Makyaj 8.6 176,072
2005 38 Komedi Makyaj 5.2 257
2005 38 Aksiyon Makyaj 7.9 267,396
2005 38 Komedi Makyaj 7.6 200,382
2005 Dram Makyaj 7.6 207,098

Kara Kaplı Defter
2004 37 Komedi Makyaj 5.3 16,518

Bir Külkedisi Masalı
2004 37 Komedi Makyaj 5.9 73,797
2001 Dram Makyaj 7.4 4,275

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 116,463
1965 Dram Makyaj 5.3 5,584
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019