Giriş Kayıt
Fab

Fab


Kostüm Tasarımcısı

Fab, kostüm tasarımcısı.

Babil M.S. (2008), Blueberry: Olağanüstü Macera (2004), Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk (2009), Dante 01 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,510
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,561

Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 5,739

Babil M.S.
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 88,477
2008 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 4.9 5,423
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,158

Blueberry: Olağanüstü Macera
2004 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.2 9,841
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018