Giriş Kayıt
Fab

Fab


Kostüm Tasarımcısı

Fab, kostüm tasarımcısı.

Babil M.S. (2008), Blueberry: Olağanüstü Macera (2004), Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk (2009), Dante 01 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,479
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,262

Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 5,716

Babil M.S.
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 88,157
2008 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 4.9 5,405
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,152

Blueberry: Olağanüstü Macera
2004 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.2 9,794
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018