Giriş Kayıt
Jean-François Boyer

Jean-François Boyer (60)


Yapımcı

Jean-François Boyer, 25 Haziran 1959 Lyon, Rhône, Fransa doğumlu yapımcı.

Un village français (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1959
Doğum Yeri: Lyon, Rhône, Fransa
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Yapımcı 7.5 595
2009 Dram Yapımcı 8.4 804
2008 49 Belgesel Yapımcı 8.4 26

Uzaklardaki Vahşi Mavilik
2005 46 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.3 3,144
2002 43 Biyografi 7.2 4,117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019