Giriş Kayıt
Borja Voces

Borja Voces (34)


Oyuncu

Borja Voces, 02 Ağustos 1984 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Operación triunfo (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Borja
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 20 Kısa Metraj Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 2.3 316
2001 Müzik Oyuncu 5.8 146
2000 Komedi Oyuncu 2.3 14
1999 Oyuncu 6.0 267
1996 Komedi Oyuncu 4.7 112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019