Giriş Kayıt
AnnaSophia Robb

AnnaSophia Robb (25)


Oyuncu

AnnaSophia Robb, 08 Aralık 1993 Denver, Colorado, ABD doğumlu oyuncu.

The Way Way Back (2013), Terabithia Köprüsü (2007), Soul Surfer (2011), Sihirli Dağ (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1993
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Annasophia Robb
Burcu: Yay
Web Sitesi: |
Boyu: 1.52 m
8.8 (33 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu 8.1 9,980
2018 25 Dram Oyuncu 5.2 8,949
2017 24 Komedi Oyuncu 6.3 2,021
2017 24 Suç Oyuncu 4.2 1,098
2016 Dram Oyuncu 7.5 2,160
2015 22 Dram Oyuncu 7.2 1,687
2014 21 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 187

Cesur Zebra
2013 20 Animasyon Oyuncu 5.7 5,013
2013 20 Komedi Oyuncu 7.4 132,997

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Oyuncu 7.1 24,725
2011 18 Biyografi Oyuncu 7.1 41,879
2010 17 Dram Oyuncu 6.6 617

Sihirli Dağ
2009 16 Aksiyon Oyuncu 5.7 51,417

Uyurgezer
2008 15 Dram Oyuncu 6.2 5,349

Atlayıcı
2008 15 Aksiyon Oyuncu 6.1 273,020
2008 15 Macera Oyuncu 4.7 1,463
2007 14 Dram Oyuncu 7.5 1,508

Hasat Zamanı
2007 14 Korku Oyuncu 5.7 40,798

Terabithia Köprüsü
2007 14 Macera Oyuncu 7.2 132,333
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 12 Macera Oyuncu 6.6 391,639
2005 12 Komedi Oyuncu 6.4 9,789
2004 11 Aile Oyuncu 7.2 1,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019