Giriş Kayıt
Katsuhiko Takayama

Katsuhiko Takayama


Senarist, Müzisyen

Katsuhiko Takayama, senarist, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist 4.8 354
2015 Animasyon Müzik 6.0 231
2014 Animasyon Senarist 7.2 2,281
2014 Animasyon Senarist 6.4 284
2012 Animasyon Senarist 7.3 1,051
2011 Animasyon Senarist 7.5 17,731
2011 Animasyon Senarist    
2010 Animasyon Senarist 7.2 110
2010 Animasyon Senarist 6.4 590
2010 Animasyon Senarist 7.2 1,378
2009 Animasyon Senarist 7.0 67
2008 Animasyon Senarist 7.8 8
2008 Animasyon Senarist 7.5 466
2008 Animasyon Senarist 7.3 715
2008 Animasyon Senarist 7.1 104
2008 Animasyon Senarist 6.1 267
2007 Animasyon Senarist 7.5 803
2007 Animasyon Senarist 7.6 933
2006 Animasyon Senarist 2.2 836
2006 Animasyon Senarist 6.8 812
2004 Animasyon Senarist 7.6 957
2004 Animasyon Senarist 7.0 288
2003 Animasyon Senarist 6.9 69
2002 Animasyon Senarist 7.0 503
2001 Animasyon Senarist 5.9 179
2000 Animasyon Senarist 6.9 2,274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022